شهدای میگون

شهدای میگون

تجربه دیروز. استفاده امروز . و امید به آینده
شهدای میگون

شهدای میگون

تجربه دیروز. استفاده امروز . و امید به آینده

راه رسیدن به دولت انقلابی ۱۴۰۰ از مجلسی می‌گذرد که ۹۰ روز دیگر باید شکل بگیرد

رئیس اندیشکده یقین گفت: راه رسیدن به دولت انقلابی ۱۴۰۰ در ۵۵۰ روز آینده از مجلسی می‌گذرد که ۹۰ روز دیگر باید شکل بگیرد.

معرفی نخبگان و شخصیّت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی میگون

سفیر ایران در نیجر

سید غلامرضا (یزدان) میرمحمد میگونی فرزند زنده یاد سید میرزا سفیر ایران در نیامی (نیجر) از افتخارات میگون

پرفسور علی سلیمان میگونی فرزند قاسم از افتخارات میگون

زنده یاد ایرج کیارستمی قهرمان بوکس ایران و جهان از افتخارات میگون

وزارت اطلاعات و شورش های اخیر

حوادث اخیری که در ایران به وجود آمد دارای زوایای پیدا و پنهانی است که هر کدام در جایگاه خودش می تواند فصلی از تحقیق و پژوهش  کاربردی، آموزش،  تحقیق میدانی و غیره باشد. همه ی مواردی که از ابتدا تا کنون در باره ی این حادثه تفسیر شد به جای خود، امّا یک نکته قابل کنکاش است که تا کنون از کسی نشنیده ام. همانگونه که رییس جمهور فرمودند طبق اظهارات دستگیر شدگان این شورش یک برنامه ی سازماندهی شده بود که از حدود دو سال قبل تا کنون در دستور کار قرار داشت و قرار بود در یک برنامه ی زمانبندی شده به اجرا در آید که گرانی بنزین باعث شد تا در این مقطع طلوع کند. سوال اینجاست که دستگاه های اطلاعاتی ما چرا از این موضوع بی خبر بودند. ما به خودمان می بالیدیم که دستگاه اطلاعاتی قوی داریم. یک تروریست را از آسمان ایران به زیر می کشد و در دادگاه جمهوری اسلامی به پای میز محاکمه می کشاند. و و و الی اخر. اما در سه مورد نیروهای اطلاعاتی ضعیف عمل کردند.1 - زمانی که گروهی از داعشیان وارد ایران شدند و یا این که در ایران سازماندهی شده بودند و به مجلس نفوذ کردند، گروه های اطلاعاتی ما کجا حضور داشتند.2 - با توجه به این که نیروهای اطلاعاتی از همه چیز مردم و مسوولان به ویژه وضعیّت اقتصادی مردم باخبر هستند، چرا اجازه دادند روسای قوا یک شبه بنزین را گران کنند. 3 - بدترین مورد آن زمانی بود که به قول مسوولان، شورشیان از حدود دو سال پیش داشتند روی نیروها کار می کردند. نیرو جذب می کردند، تربیت می کردند، آموزش می دادند و آن هم نه در یک مکان و یک زمان بلکه تقریباً در تمامی ایران این نیروها با سازماندهی شدن وارد عمل شدند. چرا نیروهای اطلاعاتی بی خبر بودند. در یک بازی فوتبالِ تیمی و ملی، برای سرمربی هزینه های بالایی می کنند. اگر همین سرمربی در یک یا در دو و یا نهایتاً در سه مورد نتواند تیمش را به پیش ببرد فوراً عطایش را به لقایش می بخشند و عذرش را می خواهند و به فکر سرمربی جدید می افتند. اما در ماجراهای ایران که چندین مورد هم وجود داشت چرا از وزارت اطلاعات سوال و جواب و یا استیضاحی  صورت نگرفت تا ببینند این بی اطلاعاتی از کجا منشاء می گیرد و در صورت امکان با جایگزین کردن فردی قوی و متخصص تا بتواند فرزندان گمنام امام زمان (عج) را برای حفظ امنیت ملی رهبری کند؟؟؟؟؟؟!!!!!!

اگر توان مدیریّت ندارید مسوولیّت نپذیرید. به زبان دیگه جون مادرت اگه نمیتونی بهتر اونه ...

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه، با شرح روایتی درباره توصیه پیامبر اعظم(ص) خطاب به جناب ابوذر، ضمن انتقاد به ثبت‌نام بی‌محابای برخی افراد در انتخابات مجلس، تاکید کردند: هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. باید دید که آیا میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است».
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
عَن اَبی ذَرٍّ (سَلامُ اللّهِ عَلَیهِ) اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.(۱)
قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی
خود جناب ابی‌ذر این توصیه‌ی پیغمبر به خودش را ذکر میکند؛ برای ماها هم درس است، درس بسیار بزرگی است. حضرت به او فرمود من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ یعنی آن چیزی که میخواهم به تو بگویم، از روی کمال محبّت است؛ چون انسان به خودش کمال محبّت را دارد. خب حالا آن حرفی که حضرت میخواهد به ابی‌ذر بزند چیست؟
اِنّی اَراکَ ضَعیفا
من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فی‌سبیل‌اللّه، رُک‌گو، و آسمان بر راست‌گوتر از او سایه نیفکنده، زمین راست‌گوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی.
فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَین
حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ماها است. ما -حالا همه‌ی ما نه؛ بعضی‌مان این جوری هستیم- به مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم که برویم آنجا! خب شما اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. حالا بحث اسم‌نویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! خب شما که میخواهی بروی آنجا، آنجا سؤال دارد؛ این توانایی‌ای که خدا به من و شما میدهد، کنارش مسئولیّت هست. این [مطلبی] که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است. شما هم همین جور؛ یعنی آن کسانی که مسئولیّتی دارند، همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر توانایی‌ای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.
وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم
هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر. نه از باب اینکه احتمال این وجود دارد که خدای نکرده مثلاً ایشان دست‌درازی میکند به مال یتیم. خب مقام ابی‌ذر خیلی بالاتر از این حرفها است، نزدیک مقام عصمت است مقام او؛ پس این احتمال در او نیست. علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران می‌آیند دست‌درازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی. برجستگی‌های نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجه‌ی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را قبول بکنیم؟ نکنیم؟ میتوانیم؟ نمیتوانیم؟ این بسیار مسئله‌ی مهمّی است.
۱) امالی طوسی، مجلس سیزدهم، ص ۳۸۴؛ «از ابوذر روایت است که رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله) فرمود: ای ابوذر! من آنچه برای خود دوست میدارم برای تو نیز دوست میدارم؛ همانا تو را ناتوان میبینم، پس هیچ گاه به دو نفر امر نکن و به هیچ وجه عهده‌دار مال یتیم مباش.»